​Tel Aviv salutes Stockholm Pride

En liten försmak på vad Tel Aviv – nonstop city – gör i Stockholm i sommar!

För andra året i rad kommer Tel Aviv – nonstop city – delta på Stockholm Pride. Under vecka 30, från onsdagen 27 till lördagen 30 juli kommer Tel Aviv vara på plats med tält i Pride Park på Östermalms IP, och bjuder in till mingel, spelar lite Matkot och självklart avslutar vi med att gå i paraden! 

Veckans höjdpunkter, mer info kommer senare:

  • Vår goa Yonathan finns att krama. En ”levande” docka på 198 cm.
  • Bodypaitnting, varje eftermiddag kan man bli målad. På torsdagen och lördagen kommer 2 modeller att få en helkroppsmålning.
  • Israeliska Eurovisionartisten Hovi Star uppträder på scen
  • Israeliska Drag Queen Kay Long och 2 DJs från Tel Aviv minglar med oss i tältet och dansar loss med ekipaget i paraden
  • Delta i tävling och vinn 2 flygbiljetter till Tel Aviv: #Wonderful_Israel
  • För pressen, kom till vårt tält och skriv upp er på Chic TLV pressresa som inkluderar design hotell, coola restauranger, och up-tempo barer & klubbar, och inte minst hänga lite med israeliska HBTQ artister och svenskar som är hemma i TLV. För att få pressinträde till Pride Park

 

tel aviv pride

 Håll utkik på #Wonderful_ISrael 

Upplev det unika Israel – Besök coola Tel Aviv, Party- och Beachstaden vid Medelhavet som aldrig sover Strosa runt i fascinerade Jerusalem med sina tre världsreligioner Flyt på hälsosamma Döda havet Simma med delfiner och snorkla i Röda havets korallrev vid Eilat  Följ Jesus fotspår i Galiléen  Vandra i Negev öknen med de häpnadsväckande vyerna.

Läs mer på www.goisrael.se

One Response to "​Tel Aviv salutes Stockholm Pride"

  1. Pingback: Israels ambassadör i dåligt sällskap | Tommy Hanssons Blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*