10 bästa musikapparna från Israel

Här har ni listan över de 10 bästa musikapparna från Israel! Det är bara att ladda ner och testa själva!

Serendip media är en social musikupptäckande app för iPhone och iPod Touch, som kopplar samman användare med andra som har liknande musiksmak och automatiskt bygger upp en spellista med den musik de delar.

Tonara spelar i realtid och vänder digitala score-”sidor” automatiskt. Synkroniseringsfunktionen hjälper musiker att se över sina övningar och kommer, i framtiden, att driva funktioner för stage-management som automatisk belysning eller supertitle-förändringar i konsert- och operahus. Carmel Ventures investerade $ 4.000.000 i företaget och kallar det en ”störande teknik … utformad för att omvandla musiklärande och inövningsupplevelser.”

Yokee från Famous Blue Media låter dig sjunga med och spela in dina favoritlåtar från YouTube musikvideor och dela dina karaoke-skapelser med andra. Den erbjuder speciella effekter som eko ​​och reverb. Finns för iOS och Android-enheter.

Med EQuala sociala radio-app kan du lyssna på vänners musik direkt genom att följa dem och lägga till deras val till din personliga spellista. Ett ”musik-DNA” som skapas för varje användare hjälper dig att identifiera andra med liknande musiksmak. Appens nya-artist-marknadsföringsplattform, Feature.fm, skapades på grund av EQualas önskan att öka vinsten i företaget. Utvalda låtar byter ut ljudannonser, minimerar störningar i ljudupplevelsen och ger artisten en ny exponeringsnivå.

Piano Dust Buster 2.0 från prisbelönta interaktiva videospelsutvecklaren JoyTunes, är ett interaktivt iPad-spel för att lära sig spela piano. Spelaren hjälper en virtuell ”granny” att damma av hennes piano och lär sig i processen att läsa noter och känna pianots rytm. Ett virtuellt 3D-keyboard aktiverar appen för dom som inte har en riktig keyboard. Det finns ett speciellt mode för att öva noter och spelaren får poäng för ett väl utfört arbete. Piano Mania är JoyTunes svar för mer avancerade spelare.

Recorder Master kommer också från JoyTunes, ger dem som är nyabörjare på inspelning hjälp med olika interaktiva spelnivåer som faktiskt är musiklektioner som syftar till att utveckla en mängd olika färdigheter, såsom fingerteknik, tonproduktion av en enda ton, rätt rytm och timing av hela melodier. Denna app har vunnit ett antal internationella utmärkelser när den släpptes 2010.

Fusic tillåter fans att kliva in i sina idolers skor genom att spela in sina egna coverversioner av sina favoritlåtar – som sedan skarvas in i motsvarande musikvideo på några minuter. Man kan sedan dela med sig av Fusic videon via sociala medier. Appen har fått dragkraft av stjärnor som Mariah Carey som godkänt den. Fusic finns för iPhone, iPad och iPod-format; en Android-version väntas i slutet av 2014.

DJ Mix Box från instruMagic låter iPhone-användare ”leka med musik” ​​genom att erbjuda levande uppsättningar av loopar och ljud. Du kan slinga in och ut ur mixen, mixa in ljudklipp och justera DJ-effekter genom att tilta enheten.

Songful även från instruMagic, förvandlar en iPad till en virtuell gitarr. Användaren väljer någon ackordsida från Ultimate Guitars 200.000-sångsamling och knäpper sedan på ”strängar” och trycker på knappar för att gå från ackord till ackord. Appen kostar $ 2,99, men det finns ett gratis alternativ, ZAP gitarr, utan en länk till Ultimate Guitars webbplats.

Jamstar fungerar med din egen gitarr och din iOS eller Android-enhets mikrofon. Du kan lära dig att spela rytmiskt, ackord, skalor och populära låtar med hjälp av beskrivningar anpassade för allt från nybörjare till avancerade spelare. Feedback i realtid låter dig veta om du spelar på rätt sätt och du kan dela dina resultat med vänner, familj och lärare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*