Ambassadör Bachman i radiointervju om fredsförhandlingarna

Ambassadör Bachman i radiointervju om fredsförhandlingarna

Imorse medverkade ambassadör Isaac Bachman i P1 Morgon för att diskutera fredsförhandlingarna, som återupptas imorgon onsdag. Intervjun går att lyssna på här

3 Responses to "Ambassadör Bachman i radiointervju om fredsförhandlingarna"

 1. Ralph Haglund  08/17/2013 at 16:12

  Hej,

  Jag försöker försvara Israel – inte dess regering för tillfället – men ni skriver enbart ytterligt glättade PK saker – varför det? Ingen lär sej förstå Israel på det sättet! Inte en kotte tror på enbart glättade artiklar som aldrig visar vårtorna emellan.

  Jag lade just ut en översättning av en artikel på http://israelisverige.info/?p=15793 som borde läsas av mycket fler.

  P.S. Varför stal ni mitt bloggnamn som jag använt ett antal år? Dålig fantasi?

  Reply
  • admin  08/19/2013 at 09:57

   Hej Ralph,

   meningen med just denna blogg är att visa upp en annorlunda bild av Israel än den som svenska tidningsläsare är vana att se. Israel handlar inte endast om konflikt. Om du vill ha en mer politisk inriktning föreslår jag att du prenumererar på vårt nyhetsbrev.
   Tack för ditt arbete med bloggen!

   Reply
 2. Ralph Haglund  08/21/2013 at 01:26

  Hej – uppriktigt sagt tror jag det finns plats för den lilla handfull pro-israeliska faktabloggar på svenska som vi har, jag har samlat några på http://www.netvibes.com/ralph-haglund#Sverige så titta gärna där. Jag tar gärna emot tips på vilka fler som passar där.

  Det är originellt att en egyptisk artikel berättar hur mycket större säkerheten för turister är i Israel jämfört med Egypten, så nog har militären mycket att göra för att återfå turisterna. http://israelisverige.info/?p=14971

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*