Ambassadör Bachman replikerar i Bohusläningen: “Vägspärrarna behövs för skyddet av Israel”

Ambassadör Bachman replikerar i Bohusläningen: “Vägspärrarna behövs för skyddet av Israel”

Ambassadör Bachman replikerar riksdagsledamot Jan-Olof Larssons (S) påståenden i Bohusläningen.

Alldeles för många inom den svenska vänstern lever helt i sina egna världar och är fullkomligt främmande för sanningar som inte är deras egna. Detta exemplifieras inte minst av Jan-Olof Larsson (S) och hans oförmåga att förstå hur vägspärrar hindrar terror.

Vid dessa vägspärrar upptäcker de israeliska säkerhetsstyrkorna dagligen vapen och sprängmedel i fordon som tillhör palestinier vars avsikter inte är några andra än att genomföra terrorattacker. Självmordsattackerna har minskat med 99 procent sedan Israel byggde säkerhetsbarriären mellan Israel och Västbanken. Det är förbluffande att en riksdagsledamot helt verkar ha missat detta vilket endast bevisar att ideologin skymmer verkligheten.

Larssons (S) artikel är ännu ett exempel på den svenska vänsterns oförmåga att lyssna på sanningar som inte är deras egna. All obekväm fakta ignoreras, avfärdas eller förvrids. Utöver att ignorera dessa för dem obekväma fakta blir det ännu värre när Larssons parti omfamnar Fatah och adresserar dem som sitt systerparti trots att de förspråkar antisemitism och uppvigling till terror.

Läs hela repliken i Bohusläningen här

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*