Charterresor Sverige-Israel

Vindsurfing i Eilat. Foto: Ministry of Tourism

 

Solresor meddelar att man från och med december 2012 kommer att börja med charterresor till Eilat från Malmö och Göteborg.

Solresor skriver att ”få platser i världen kan som Israel visa upp ett så stort utbud av unika upplevelser och sevärdheter. Solresor kan med start i vinter, med utresor från Göteborg och Malmö, erbjuda detta spännande resmål där du med fördel kombinerar intressanta utflykter med skönt avkopplande dagar av strålande sol och svalkande bad”.

Resorna kommer kunna utformas som man själv vill och olika boendealternativ erbjuds. Vill man så går det även bra att kombinera bad -och solsemestern med utflykter till bland annat Jerusalem och Döda havet.

Väl på plats finns det naturligtvis massor att göra. Eilat är Israels sydligaste stad och erbjuder en kombination av varmt klimat och tropiskt hav. Coral Beach Nature Reserve är ett populärt utflyktsmål för tropisk flora och fauna. Många snorklare och dykare samlas här för att se korallrevet som ligger strax utanför stranden. På den södra änden av Coral Beach ligger Coral World där man har möjligheten att komma nära de tropiska fiskarna i ett undervattenobservatorium. Närheten till Negevöknen erbjuder ett spännande landskap för vandring, jeeputflykter och kamelsafari.

 

Läs mer:

Israels turistbyrå

Solresor

Eilat. Foto: Ministry of Tourism

Undervattenobservatoriet i Eilat. Foto: Ministry of Tourism

Delfiner i Eilat. Foto: Ministry of Tourism

Kamelsafari i Negevöknen. Foto: Ministry of Tourism

Solnedgång över Eilat. Foto: Ministry of Tourism

 

 

 

3 Responses to "Charterresor Sverige-Israel"

  1. Pingback: Israels Ambassad » Blog Archive » Turismen har aldrig varit bättre

  2. Pingback: Israels Ambassad » Blog Archive » Nytt turistrekord för 2012!

  3. Pingback: israel tourism

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*