Fantastisk historia om hundar som räddas i Israel

Danielle Eden från Dog Tales Rescue and Sanctuary åker världen över för att rädda hundar som fastnat i dåliga shelters. Ibland tar hon även med dem tillbaka till King i Ontario där hennes eget shelter ligger.

I ett shelter i Israel hittade hon 250 hundar som bodde under dåliga förhållanden. Vissa av hundarna hade bott där i flera år. Normalt sett brukar Danielle ta med sig några hundar från varje shelter hon besöker men denna gång beslutade hon sig för att ordna nya hem åt alla hundarna i hela sheltret och att sätta igång en total upprustning för att möjliggöra en bättre framtid för nya hundar som kommer att komma dit.

90 av hundarna fick snabbt nya hem i Israel och 25 flögs över till Kanada. De 150 hundarna som är kvar i Israel undersöks av veterinärer och kommer att få en bättre tillvaro. En grupp israeler jobbar hårt med att transformera sheltret så att hundarna ska få det bättre. Planen är dock att alla resterande hundar med tiden kommer att flygas över till Kanada! Av de 25 som flugits över har redan över hälften adopterats.

Om du vill hjälpa, ta en titt på Dog Tales hemsida här.

För originalartikel klicka här

dogtales3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*