Första kommersiella flyget mellan Israel och Förenade Arabemiraten har landat

Första kommersiella flyget mellan Israel och Förenade Arabemiraten har landat

Detta är den första flygningen av ett israeliskt flygbolag som flyger direkt från Israel till Förenade Arabemiraten. När den israeliska delegationen landar i Abu Dhabi kommer ett officiellt mottagande att hållas på flygplatsen med deltagarna i delegationerna.

I enlighet med premiärminister Benjamin Netanyahus uttalande om det historiska fredsavtalet mellan Israel och Förenade Arabemiraten kommer en ledande israelisk delegation ledd av National Security Advisor och chef för National Security Council Meir Ben-Shabbat idag (måndag, 31 augusti 2020), åka på ett direktflyg från Israel till Abu Dhabi, tillsammans med en amerikansk delegation ledd av den amerikanska säkerhetsrådgivaren Robert O’Brien och den amerikanska presidentens rådgivare Jared Kushner.

Delegationens besök i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten kommer att hållas måndag-tisdag den 31 augusti-1 september 2020 och kommer att omfatta arbetsmöten inom en rad olika frågor före undertecknandet av samarbetsavtal i både civila och ekonomiska sfärer.

Premiärministerns generaldirektör Ronen Peretz och generaldirektören för utrikesministeriet Alon Ushpiz samordnar arbetet på det civila och ekonomiska området. Diskussionerna kommer att hållas i arbetsgrupper bestående av israeliska, emiratiska och amerikanska representanter inom följande områden: diplomati; finanser; flyg- och inresevisum; hälsa; kultur och turism; rymd, vetenskap och investeringar; innovation och handel.

One Response to "Första kommersiella flyget mellan Israel och Förenade Arabemiraten har landat"

  1. Mikael Kaas  augusti 31, 2020 at 18:19

    Vad bra hoppas det blir lugn o ro. Israel behöver detta och världen!

    Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*