Från Chicago till Jerusalem: Jesse White Tumbling Team

The Tumbling Team

Jesse White Tumblers underhöll ett stort antal åskådare vid utomhusshoppingcentret Mamilla Mall, nära ingången till Gamla staden i Jerusalem. Deras spektakulära hopp fick några av åskådarna att tvivla på gravitationen.

The Tumbling Team, som de heter, kommer från Chicago och grundades så tidigt som 1959. I dag är de kända över hela världen och har bland annat uppträtt i samband med paraden då Obama svors in som president i Washington. De uppträder ofta i samband med matcher i NBA, NFL och Major League. De har även varit med i kända TV-program som ”Late Night med David Letterman” och ”The Tonight Show starring Jay Leno”.

Grundaren och tränaren Jesse Whites tanke har aldrig varit att det skulle leda till kändisskap utan istället handlade det om att erbjuda fritidsverksamhet och utbildning för unga idrottsmän.

Lagmedlemmarna måste inte endast kunna utföra akrobatiska konster utan om de vill vara med i laget måste tränare Whites regler följas – hålla sig borta från droger och gäng samt upprätthålla goda betyg i skolan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*