FRIENDBASE svensk vinnare av Start Tel Aviv 2015

Den svenska juryn bestående av Magnus Lundin (SISP), Marie Alpman (Ny Teknik) och Jonas von Hedenberg (Bonnier Growth) har nu fattat sitt beslut och vi kan meddela att det blir Friendbase som får åka till Israel och DLD-konferensen i September!

Friendbase är en chatt- och spelvärld där man möter andra i sin mobil, surfplatta eller dator. Man har redan över en miljon användare och ser en stadig tillväxt. Spelet är en virtuell värld där man kan bygga upp sin egen miljö. Spelet är idag på engelska men i och med att man ser ett ökande intresse, inte minst i Asien, arbetar man med att utveckla plattformen på fler språk.

Friendbase grundades 2013 och ägs av Andreas Rehnberg samt Donnie och Deborah Lygonis.

hemsidan kan vi läsa att:

Friendbase är en virtuell chattvärld till mobil och surfplattor där miljontals ungdomar från hela världen kan chatta, umgås med gamla och nya vänner, spela spel, ta hans om husdjur, designa och inreda egna rum, vara med på musik- och modeevent och mycket mer. Friendbase är den nya digitala lekplatsen för chatt, spel och kreativitet!”

CEO Andreas Rehnberg blev väldigt glad när Israel idag meddelade juryns beslut och han ser fram emot resan till Israel och DLD-konferesen i September.

”Det här var en väldigt rolig överraskning. Jag ser verkligen fram emot att få åka ner”, säger Andreas.

Juryn motivering var:

”Med en innovativ idé i en internationellt stark och växande marknad har detta kompetenta team redan visat goda tecken på att de kan realisera företagets stora potential – vi gratulerar Friendbase som svenska vinnare av Start Tel Aviv 2015!”

Vi gratulerar Friendbase till vinsten och ser fram emot att få uppdateringar från Israel och DLD-konferensen!

Tävlingen genomförs i samarbete med:

sisp_logotyp

bonnier growth

SUP46_logo_final

196164_203198993042344_1558408_nLOGO1 copy copytelavivyafoinvestinisrael

website 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*