Hamas, som tillsammans med Fatah utgör den palestinska samlingsregeringen, hyllar morgonens terrorattack

Flera talesmän för Hamas hyllar nu morgonens terror i Jerusalem.

Sami Abu Zuhri, som även figurerade i samband med sommarens konflikt i Gaza, beskriver dådet som en naturlig reaktion till ”ockupationen”. Han påpekar också att han vill se fler liknande attacker. Även Mushir al-Masri, en annan talesman för Hamas, uttalar sig positivt och kallar attacken för ”heroisk”. De är alltså talesmän för Hamas som tillsammans med Fatah utgör den palestinska samlingsregeringen. Masri publicerade även en bild på gärningsmännen där han kallar dem ”hjältar”.

sami

Husam Badran, ansvarig för Hamas ”utrikespolitik”, beskriv attacken som ett ”kvalitetsdåd”. I en annan uppdatering skrev han ”ett meddelande till alla medlemmar av nationell säkerhet på Västbanken. Ni är tränade och ni vapnen och förmågan att agera. Det finns utan tvekan många patrioter bland er. Nu kan ni se hur Västbankens unga slåss utan vapen. Några av er kan göra en betydande förändring i motståndet. Vänd era vapen mot era och våra fiender. Skriv era namn på ärans sanna lista.”

bad

hamasterroristerna

hamas1

hamas2

Läs mer här

One Response to "Hamas, som tillsammans med Fatah utgör den palestinska samlingsregeringen, hyllar morgonens terrorattack"

  1. Pingback: Massakern i synagogan: ett led i Abbas ”tredje intifada” | Tommy Hanssons Blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*