Hamas terrortunnlar leder rakt in i israeliska städer och byar

Hamas terrortunnlar leder rakt in i israeliska städer och byar nära gränsen till Gaza.

På under en vecka har tre terroristattacker genomförts av Hamas via tunnlarna. Ännu en tunnel har nu upptäckts som leder rakt in under en kibbutz. Hamas mål är inte militärbaser utan Israels civila. Inget land skulle acceptera sådana hot mot sin befolkning.

terrortunnlar

 

One Response to "Hamas terrortunnlar leder rakt in i israeliska städer och byar"

 1. CecilaT  augusti 1, 2014 at 19:24

  Rita in alla dom attacker Israel har skjutit in över Gaza också som drönare som surrar hela tiden, missiler, stridsvagnar m.m. Bomber som regnar över Gaza hela tiden dygnet runt. Att använda drönare är ett ytterst fegt sätt att attackera en befolkning med.

  Jag kallar detta för ”Canned hunting”. Raserade tunnlar som kommer att byggas upp igen. Jag tror att omvärlden börjar få nog av den terror som Israel utövar mot ett folk som inte kommer någonstans utan som är fångar. Israel vill demilitarisera Gaza så Israel vill att palestinier ska ska hålla mössan vackert i hand och bocka och buga för smulorna och vid minsta protest så kommer piskan fram.

  Detta världen ser nu på sina skärmar främst på Twitter är ett krigsbrott, brott mot dom mänskliga rättigheterna och ett folkmord. Hur många får inte accessioner sådär från 70-75 år tillbaka?

  Hur många nya terrorister skapar Israel genom detta? Redan när dom tre israeliska pojkarna försvann så förstod jag direkt att det inte var Hamas varför skulle dom göra det och det har Benjamin Netanyahu erkänt nu att det inte var Hamas. Pojkarna mördades av någon från Israel för att Israel skulle få en förevändning att attackera Gaza. Liksom lite av ”Hjältarna från Telemarken” och i god USA-anda. En metod Som USA gärna använder sig av.

  Benjamin Netanyahu och Knesset fick en härdsmälta när PLO började samarbeta med Hamas.

  Hur var det nu 2009, 2012 och tidigare attacker? Var det Hamas då också? Nej, det var det inte.

  Israel ÄR en ockupationsmakt och Gud är ingen mäklare som genom några rader i en sagobok som är ett par tusen år gammal kan ge Palestina till det ”utvalda folket” judiska folket är helt groteskt.

  Det är faktiskt skrämmande bara det, att det finns folk som följer denna bok till punkt och pricka och inte kan tänka själva. Judar är inget folk i den meningen att det skulle vara en ras. Sen anser jag att dom som bor i Israel är israeler och som är en sionistisk folkgrupp. Där dom flesta är med amerikanskt ursprung. Jag själv med judisk bakgrund kan inte se någon koppling mellan den sionistiska rörelsen och judendomen.

  Jag ser hur vi dagligen bombarderas med varor från företag inom AIPAC och jag undrar ibland, vad är det som INTE är sionistiskt idag om man bara ser till amerikanska företag, som McDonalds, KFC, Starbuck, Mastercard, Läkemedel, Dole, Google, Facebook och jag skulle kunna rabbla hela kvällen.

  Israel är inte heller en demokrati utan en Demokrati med anmärkningar . Israel ligger långt ner på listan, på 36:e plats. Demokratiindex är ett index som sammanställs av The Economist

  Jag som har varit engagerad i Palestina-rörelsen sen 70-talet ser nu med mycket stor oro på vad som händer. Ryssland går ihop med Kina och Latinamerika och det knorras i övriga mellanöstern, är det ett kommande världskrig vi ser? AIPAC styr USA idag och politiker är som marionetter vilka styrs av en mycket aggressiv lobby inom AIPAC.

  Det blev långt detta men att se denna karta över Hamas raketer in i Israel då blev jag väldigt upprörd!

  Detta skulle enligt mitt sätt att se vara en lösning, en lösning utanför boxen:
  http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/varlden/article19288932.ab

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*