IKEA öppnar sitt fjärde varuhus i Israel

IKEA kommer att öppna sitt fjärde varuhus i Israel nästa månad. Den nya butiken i Beersheva öppnar den 27 februari sedan tidigare finns IKEA i Rishon Lezion, Netanya och Kiryat Ata. Med öppnandet av det nya varuhuset förväntar IKEA att 900 000 kunder kommer att köpa 3 miljoner varor i sina israeliska varuhus under 2018.

IKEA Israels chef Shuki Koblenz: ”Vi är mycket glada inför öppningen av vår fjärde butik i Beersheva, södra Israels huvudstad. Det är ett ytterliggare steg i genomförandet av IKEAs vision att göra det dagliga livet bättre så mycket som möjligt för människor.”

Koblenz tillade sedan: ”Vi tror att det nya varuhuset kommer att tillhandahålla designlösningar till rättvisa priser för alla plånböcker i Beersheva och dess omgivning samt leda till möjligheter i utveckling av handel och sysselsättning i staden.”

Det nya varuhuset kommer att vara 22 000 kvadratmeter stort inklusive utställningsrum och lager. Det kommer även att finnas en svensk mataffär.

Före invigningen har IKEA Israel anställt 240 personer i Beersheva. IKEA har redan 1650 anställda i sina butiker runt om i Israel.

 

Via Globes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*