Israel lanserar Kidma 2.0 – ett nytt cybersäkerhetsprogram

Betydelsen av Israels cybersäkerhetsbransch har ökat enormt under de senaste åren, både när det gäller dess ekonomiska effekter och när det kommer till att komplettera andra tekniska industrier i Israel. Efter programmets första fas i juni 2015 har en professionell bedömning som utförts av OCS avslöjat nya utmaningar i cybersäkerhetsbranschen.

Projektets fortsättning, som har kallats KIDMA 2.0, syftar på att ta itu med dessa utmaningar på ett nystrukturerat sätt och ska ge företagen möjlighet att expandera och uppnå cyberindustrins ekonomiska potential.

Avi Hasson sade: ”Med tanke på den stora framgången med KIDMA programmet, fortsätter vi med ett nytt program som kommer att svara på de förändrade behoven i landets blomstrande cyberindustri. Det är essentiellt att upprätthålla den israeliska cyberindustrins ledande ställning internationellt.

Det framgångsrika samarbetet mellan National Cyber Bureau och Chief Scientist har visat att en nationell satsning på högteknologiska sektorn är avgörande för framgången av den privata sektorn och för att uppnå cyberindustrins ekonomiska potential. ”

Läs mer här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*