Israeliska Yallo vill revolutionera telefonsamtal

Yallos:s VD fast besluten om att Yallo, med sina nya funktioner, står sig väl i konkurrensen med övriga som Viber och Facebook Messenger.

Telefonen som sådan har genomgått en fenomenal utveckling sedan den uppfanns för 140 år sedan. Själva telefonsamtalet har dock inte förändrats särskilt mycket genom åren trots en fantastisk teknologisk utveckling av både mobiltelefoner och Wifi.

Israeliska startupen Yallo har siktet ställt på att erbjuda ett mer personanpassat och effektivt telefonsamtal. Totalt handlar det om ett dussintal olika funktioner men det som framför allt lyfts fram är möjligheten att spela in och lagra data samt att kunna komma åt informationen från vilken enhet som helst. Denna funktion erbjuder ett enkelt sätt att spara samtal för att lyssna på dem igen senare.

Hittills har appen 200 000 nerladdningar och man har nyligen öppnat upp för nerladdningar världen över. Det är dock ingen lätt marknad Yallo har gett sig in på och konkurrenter som ofta nämns är bland andra Viber (även det israeliskt), Google Hangouts, Facebook Messenger och Skype. Yallos VD Tal Elyashiv är dock övertygad om att Yallos extrafunktioner kommer innebära att användaren kan utnyttja sin tid bättre.

Läs mer här:

Yallo aims to revolutionize phone calls as we know them

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*