Israels turistministerium lanserar särskild webbplats för konferens- och incitamentsmarknaden !

turistbyrån1

 

Det israeliska turistministeriet lanserade nyligen en särskild webbplats, vilken riktar sig till de beslutsfattare och turismspecialister som arbetar inom konferens- och incitamentsmarknaden (PCOs och DMCs). Under parollen “Israel: One place. Endless possibilities”, beskrivs Israel på webbplatsen som ett modernt och dynamiskt land, med ett mycket brett spektrum av olika gästfria alternativ, och olika konferens- och incitamentsmöjligheter.

Israel kan arrangera konferenser med alltifrån 50 till 10.000 deltagare på hotel och till och med på universitet med toppmoderna konferensanläggningar. Hotellogin kan anpassas till alla smaker och budgetar – från lyxiga hotellkedjor i de största städerna och spa resorts i Eilat, Galiléen, och vid Döda havet, till pastorala miljöer såsom kibbutzpensionat och hotell.

Möjligheterna till olika rundresor i samband med konferenserna är oöverträffade – de förstnämnda innefattar besök på arkeologiska fyndplatser, klassiska rundresor med besök på bibliska platser, spabehandlingar, sport och ökenäventyr och mycket mer.

   

För den äventyrslystne erbjuder Israel ändlösa, spännande, exotiska och minnesvärda alternativ inom fyra huvudkategorier:

  • Kropp och själ: holistiska spabehandlingar, meditiation, kabala etc.
  • Sport: alla typer av vatten- land- och luftsporter på olika utmaningsnivåer, från de lättaste till de mest extrema, inklusive simning med delfiner i Röda havet, fågelskådning, cykling, jeepturer med mera.
  • Mat och vin: vingårdsbutiker, olivolje- och ostgårdar, utomhusmatmarknader med mera.
  • Fritid och historia: kultur- och nöjesliv, arkeologiska fyndplatser, påkostade nattliga produktioner i öknen, muséer med mera.

http://www.goisrael-conference-and-incentive.com/

Webbplatsen innehåller även videoklipp, bilder, och detaljerad användarvänlig information inklusive kontaktuppgifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*