Judiska Centralrådet till Wallström: ”Stå upp mot historierevisionism”

I ett brev till utrikesminister Wallström skriver Judiska Centralrådet att de med stor besvikelse noterar att ”Sverige valde att lägga ner sin röst när UNESCO den 13 oktober i år röstade för en resolution introducerad av Algeriet, Egypten, Libanon, Marocko, Oman, Qatar och Sudan, även den gällande de heliga platserna i Jerusalem. Denna resolution – likt den som antogs i våras – använder sig enbart av de arabiska namnen på de heliga platserna. En resolution som dessutom riktar grava och ogrundade anklagelser mot Israel.”

Vidare skriver Centralrådet att det är ”beklagligt att Sverige inte tar tydlig ställning emot den historielösa hållning som den nu antagna resolutionen uppvisar”.

 

One Response to "Judiska Centralrådet till Wallström: ”Stå upp mot historierevisionism”"

 1. Johnny Haglund  november 1, 2016 at 16:31

  Om inte Sverige vore avkristnat skulle Wallströms beslut varit annorlunda.
  Judarnas roll i vår kristna tro.
  En liknelse som kanske får några att förstå bibelns mening, och öka intresset för att läsa den.
  Se Guds rike som en restaurang. Där Judarna är personal. Gud är chef och ägare, Jesus är Restaurangchef, men Gud som investerare med kapitalet.
  När en restaurang startar, börjar man med personalen, och de har en personalingång (GT). Många ser restaurangen börjar ta form men ser ingen öppen dörr (Jesus), och kan därför inte komma in. Man vet att något finns där inne men förstår inte hur man ska nå det. Så öppnar restaurangen (Jesu försoning), och det görs av de anställda (Judarna). Dörrarna öppnas, men de som bara ser genom fönstren, kommer fortfarande inte in, och de som vägrar passera en anställd (Judarna), för dem är det kört, de kan aldrig komma in restaurangchefen står ju i dörren. Men för de som tackar för att dörren öppnats och går in, finns ju maten att äta och vin att dricka. Även den tillagad av de anställda (Judarna). Matsedeln och restaurangens namn (NT), finns som reklam och förklaras ytterligare, när man kommer in på restaurangen. Restaurangchefen har under bygget gått runt och värvat matgäster, genom reklambladet och utskick (Helige Anden). Där det står att maten är gratis. Men utskicket gör ingen verkan om man inte vill läsa det eller gå på restaurangen.
  Hur kan man tro att man kan komma in på restaurangen, om man är ovänner med personalen (Guds egendomsfolk), även restaurangchefen är Jude, och istället bara kritiserar dem. Ägaren (Gud) har lovat en större restaurang, och han äger marken och sin rätt att bygga. Varför inte förstå vad bibeln säger?
  Kontentan blir, att man får göra sin egen mat (avguda tro), eller svälta (sova) om man inte föredrar restaurangen, och det sker enskilt. Inte i glada vänners sällskap.
  MVH
  Johnny Haglund

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*