Mahmoud Abbas parti Fatah: ”Skär upp fiendens bröst, skär upp det”

Det skulle vara bra för svenskar, Sveriges regering och de svenska partier som ser Fatah som sitt systerparti att vara medveten om informationen nedan. Palestinierna är undantagna varje form av kritik och krav från Sverige trots deras konstanta antisemitiska propaganda och uppvigling till terrorism.

I samband med den sjunde Fatah-konferensen, som hölls mellan den 29:e november och 4:e december, sände den palestinska tv-kanalen PA TV 11 gånger en sång som hyllar Fatahs terror och att de mördar israeler. Fatah-rörelsen styrs av Mahmoud Abbas som även är den Palestinska myndighetens president.

Fatahs sång betonar att deras ”ed” är att förstöra Israel – ”befria staten från sionisternas händer” – och det skall uppnås genom våld, terror och dödande:

”Skär upp fiendens bröst, skär upp det”
”Avfyra maskingeväret (Dashka) och kanonen”
”En Fatah-man…avfyrar granater och maskingeväret”
”Slå ned, granat, slå ned”

Sången sjunger om att det var Fatah som var ansvarigt för den första palestinska terrorattacken mot Israel – försöket att spränga sönder Israel huvudvattenledning 1965:

”Eilabun* [1965] var det första skottet [mot Israel] och Fatah var de ansvariga”.

*Tunnelattacken i Eilabun var ett försök av terrorister från Fatah att spränga Israels huvudvattenledning den 1 januari 1964. Detta räknas som Fatahs första terrorattack mot Israel. Inom Fatah hänvisar man till attacken som ”Intilaqa” vilket betyder ”starten” av Fatah.

För originalartikel klicka här.

Se hela videon med engelsk översättning här.

Översättningen är gjord av Palestinian Media Watch som besökt parlament runt om i hela världen. Man föreläste bland annat i Sveriges Riksdag tidigare i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*