Missa inte den internationella ljusfestivalen i Jerusalem 28 juni till 6 juli

För nionde året i rad sätter man upp detta fantastiska ljusevenemang. För första gången i festivalens historia kommer besökarna kunna delta aktivt och på så sätt påverka installationerna. Varför inte hoppa över ljusbassänger i ”The Pool”-installationen och på så vis påverka både färgerna och utseendet.

Vid ”HeartBeat” – hjärtslagsinstallationen – uppmuntras besökare att ta varandra i hand och forma en hjärtformad cirkel framför skulpturen. På detta sätt kommer hjärtat att pulsera och så snart man släpper händerna upphör detta.

I Gamla stan kommer det att tändas en spektakulär audiovisuell bildskärm som kommer lysa upp väggarna. Här kommer det att visas bilder som barn inlagda på sjukhus i Jerusalem har målat och barnen kommer att kunna se sina målningar via live streaming.

Ljusartister från Kanada, Nederländerna, Australien, USA, Portugal, Danmark, Polen, Österrike, Kina, Tyskland, Storbritannien och Ungern kommer att ställa ut sina verk tillsammans med israeliska konstnärer.

Läs mer här https://www.israel21c.org/international-light-festival-2017-illuminates-jerusalem/?utm_content=buffer15127&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*