Norman Hotel i Tel Aviv utnämnt till världens bästa boutiquehotell!

För lite över ett år sedan skrev vi på bloggen om The Norman Hotel som skulle slå upp portarna i Medelhavets pärla Tel Aviv – nu kommer nyheten att det utnämnts till världens bästa boutiquehotell!!

Det är det lyxiga amerikanska magasinet Jetsetter som just utnämnt världens bästa boutiquehotell och det är naturligtvis det fantastiska Norman Tel Aviv.

Magasinet undersökte 23 olika hotellkategorier – allt från affärshotell till all-inclusive installationer på fjärran platser.

Norman Tel Aviv ligger på ett litet, pittoreskt torg i hjärtat av den samling världsarvslistade Bauhausbyggnader som kallas ”den vita staden”, nära Rothschild Boulevard och stadens främsta kulturella sevärdheter.

Hotellet består av två originalbyggnader som båda restaurerats på ett förträffligt sätt och därmed återfått sin ursprungliga prakt. Medan den del av hotellet som ligger på Nachmani Street 23 är byggd i eklektisk stil som förkroppsligar den storslagna modernistiska byggnaden på Nachmani Street 25, det mest typiska i tjugotalets stilströmningar.

Hotellet är medlem i Small Luxury Hotels of the World.

Läs mer på  www.thenorman.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*