Nya hippa hotell i Israel!

I juni 2014 öppnar Norman Tel Aviv – Ett lyxigt boutiquehotell i världsklass – i hjärtat av Tel Aviv. Med Norman Tel Aviv omdefinieras konsten att erbjuda en hotellupplevelse utöver det vanliga. Här paras det moderna lyxhotellets alla bekvämligheter med tjugotalets tidlösa elegans.

Norman Tel Aviv ligger på ett litet, pittoreskt torg i hjärtat av den samling världsarvslistade Bauhausbyggnader som kallas ”den vita staden”, nära Rothschild Boulevard och stadens främsta kulturella sevärdheter.

Hotellet består av två originalbyggnader som båda restaurerats på ett förträffligt sätt och därmed återfått sin ursprungliga prakt. Medan den del av hotellet som ligger på Nachmani Street 23 är byggd i eklektisk stil förkroppsligar den storslagna, modernistiska byggnaden på Nachmani Street 25 det mest typiska i tjugotalets stilströmningar.

Hotellet är medlem i Small Luxury Hotels of the World.

Läs mer på  www.thenorman.com

 

 

WALDORF ASTORIA I JERUSALEM    

Waldorf Astoria Jerusalem, som öppnar i april 2014, ligger bara ett stenkast från Självständighetsparken, shoppingstråket Alrov Mamilla och Jaffaporten som leder in till Gamla staden.

Hotellet, som har över 200 rum, lockar inte bara med osmansk arkitektur utan också med ett gym, två fullt utrustade spaavdelningar, två restauranger och en chic lobbybar.

www.waldorfastoriajerusalem.com

 

W HOTEL I JAFFA   

Starwood Hotels & Resorts Worldwide har nyligen meddelat att de tänker öppna ett W Hotel i kuststaden Jaffa 2015.

W Jaffa kommer att ligga i en ombyggd 1800-talsbyggnad som en gång huserade det franska sjukhuset.

Hotellet kommer att ha 125 rum och sviter, och i anslutning till hotellet kommer det dessutom att finnas 38 lyxiga bostäder med tydlig W-prägel.

http://wtelavivresidences.com/w-tel-aviv.php

 

ARTHUR HOTEL I JERUSALEM   

Det nya Arthur Hotel ligger nära Ben Yehuda Street, bara ett stenkast från alla sevärdheterna i Gamla staden.

Arthur Hotel öppnade i mars 2013 och är Jerusalems nyaste boutiquehotell. Här förenas kolonialstil med stilinfluenser från Medelhavsområdet och Mellanöstern, och väggarna pryds med bilder från 30-talets Jerusalem.

Hotellet har 54 rum i olika storlekar. På morgnarna serveras frukostbuffé och på kvällarna är det happy hour.

Gäster på hotellet har tillgång till gratis wifi.

www.atlas.co.il/arthur-jerusalem

 

CRAMIM RESORT & SPA NÄRA JERUSALEM   

Omgivet av Jerusalems kullar, bara tio minuter från centrum, ligger Cramim Resort & Spa.

Det högklassiga hotellet, som är det senaste tillskottet till Isrotels Exclusive Collection, har 156 rum och sviter, ett lyxigt spa och en exklusiv vinbar.

På hotellet finns stora och varierande möjligheter till både motion och avkoppling. Man erbjuder också vinprovning och guidade turer i bergen.

www.isrotelexclusivecollection.com/kiryat_anavim

 

RITZ CARLTON I HERZLIYA   

Israels första Ritz Carlton öppnar i kuststaden Herzliya, bara 15 minuter norr om Tel Aviv.

Hotellet har 197 lyxiga rum med 82 sviter, såväl en- och tvårumssviter som takvåningssviter, alla med balkong och utsikt över Medelhavet.

Ritz Carlton ligger nära strandpromenaden och shoppingcentret och bara 25 minuter från den nya golfbanan i Caesarea − Israels första artonhåliga golfbana.
y
På hotellet finns en takpool och ett lyxigt spa. www.ritzcarlton.com

 

LEONARDO HOTEL I ASHKELON   

Hotellkedjan Fattal inviger snart nya Leonardo Ashkelon, en 131 rum stor affärs- och fritidsfastighet i den sydliga kuststaden Ashkelon vid Medelhavet.

På Leonardo Ashkelon finns en stor pool, ett spa med bastu, gym och sex behandlingsrum, samt ett toppmodernt affärscenter.

www.leonardo-hotels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*