PM Netanyahu i ett möte med Tjeckiens utrikesminister Zaoralek

Vid ett möte med den tjeckiske utrikesministern Lubomir Zaoralek uttryckte premiärminister Netanyahu sitt hopp om en ljusare framtid:

”Vår högsta önskan nu är att nå fred. Häromdagen sade president Abbas att han skulle ställa upp om jag bjöd honom till ett möte. Så jag ska upprepa det som jag sagt till den amerikanska kongressdelegationen i morse: Jag har rensat mitt schema, han kan komma när han vill. Vi har en hel del saker att diskutera men vår första punkt på dagordningen bör vara hur vi tar itu med den palestinska hatkampanj som bedrivs mot israelerna. Min dörr är alltid öppen till den som vill ha fred.”

 

Foto:Haim Tzach (GPO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*