Recept från det israeliska köket som hyllats av NY Times och Bon Appétit

Recept från det israeliska köket som hyllats av NY Times och Bon Appétit

Den internationellt hyllade stjärnkocken och kokboksförfattaren Adeena Sussman excellerar i att förvandla enkla ingredienser till sensationella smakupplevelser. Hon förkroppsligar dofterna, smakerna och de visuella intrycken från de livliga israeliska matmarknaderna och har fått sin nya kokbok ”Sababa” utvald och utsedd av NY Times och Bon Appétit som den kokbok du behöver för att ta det israeliska köket till nästa nivå. Nu vill hon att det svenska folket ska få en smak av hennes bästa recept från det israeliska köket – ett kök som röstades fram som det trendigaste 2020.

Adeena Sussman guidar läsarna till israelisk vardagsmat och har tagit matscenen med storm med sina enkla och överraskande recept. ”Sababa” är full av läckra rätter, inspirerade av Adeenas kulinariska vision och hennes liv i Tel Aviv där hon bor i skuggan av stadens ikoniska Carmel Market. Läsarna hittar allt från hemgjorda kryddor till tahini, hummus, grillad kyckling, rib-eye-stek, lamkotletter, fiskkebab, grillad hel fisk och desserter. Idén är enkel; alla kan laga mat med magiska recept från Adeena och alla kan krydda sin sommar och vardagskulinariska kanvas med lite träkol och kreativitet.

Mitt hjärta slår för att få människor att uppskatta och ha tillgång till mat som är lätt att laga och som samlar vänner och familjer. Jag vill fånga allt gott med det vardagliga kulinariska livet och väcker kreativa tankar hos mina läsare. Grillning och sommar är två saker som jag älskar och att kunna dela mina recept med det svenska folket är något jag verkligen har sett fram emot.
– Adeena Sussman.

Läs mer här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*