Start Tel Aviv 2013: Den svenska juryn

Tävlingsbidragen bedöms av en jury med medlemmar som alla har specifika erfarenheter inom innovation, teknik och kreativitet.

Tor Bonnier, design- och innovationsentreprenör med mer än tjugo års erfarenhet av att utveckla användarvänliga designlösningar för multinationationella företag. Skapare av FIM, Forum for Innovation Management.

Raoul Stubbe, affärscoach på STING. Startade 1998 Proximion Fiber Optics och har som VD och senare CTO varit med om att bygga ett riskkapitalfinansierat internationellt exportföretag som idag har 90 anställda.

Sophia Bendz, Global Head of Marketing på Spotify. ”In a start-up it’s crucial to be able to solve problems, embrace change, think in new patterns and enjoy it while doing so.”

Johan Hernmarck, grundare av VC-marknaden i Sverige.
Entreprenör som i över 30 år jobbat med finansiella tjänster och investeringar i små och mindre företag på den nordiska marknaden.

Mai-Li Hammargren, grundare och VD för Mutewatch. Har tagit emot en rad utmärkelser för sitt arbete med Mutewatch och bland annat blivit utsedd till en “Supertalang” 2010 av Veckans Affärer samt fått priset ”Årets unga entreprenör” 2011 av Founders Alliance.

Lars Danielsson, reporter på Computer Sweden som bevakar områden som utveckling, affärssystem och it-lösningar för företag.

Marie Sundström, som ansvarar för externa relationer på Stockholm School of Entrepreneurship. Hon står bakom två av de ledande entreprenörseventen i Sverige (Start-up Day och Good Morning) som samlar entreprenörer och investerare från hela världen.

Isaac Bachman, Israels ambassadör.

2 Responses to "Start Tel Aviv 2013: Den svenska juryn"

  1. Pingback: Israels Ambassad » Blog Archive » Start Tel Aviv 2013

  2. Pingback: Start Tel Aviv! 2013 | Reload Design AB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*