Svenska Storytel förbereder lansering i Israel

Svenska Storytel förbereder lansering i Israel

Storytel, en av världens ledande streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker, förvärvar iCast), en pionjär ljudbokstjänst på den israeliska marknaden. Förvärvet lägger grunden för Storytels planerade lansering i Israel under det första kvartalet 2021.

– Jag är glad och mycket förväntansfull inför Storytels insteg på den tekniksmarta israeliska konsumentmarknaden med dess starka storytelling-tradition, förtroende för digitala produkter och betallösningar, och höggradiga sociala aktivitet –  både online och offline. iCasts unika lokala expertkunskaper och Storytels bevisade övertygelse att satsa på innehåll, användarvänlig teknik och oslagbar tillgänglighet till populära berättelser, är en stark kombination.  Den innebär stor tillväxtpotential och ett nytt spännande kapitel för både berättelseälskare och ljudboken i Israel, säger Jonas Tellander, grundare och VD för Storytel.

Förvärvet av iCast är en viktig del i Storytels förberedelser inför lanseringen i Israel. Lanseringen är planerad till det första kvartalet 2021.

Läs mer om förvärvet på Cision

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*