Tiberias – staden som har så mycket att erbjuda

Vill du bada i de varma källorna vid Tiberias Hot Springs? Eller tillbringa dagen i Jesu fotspår?  Det finns så mycket du kan göra i Tiberias. Bussen från Tel Aviv tar lite drygt två timmar och du är på plats i Galileens huvudstad.

Här kan du gå vandringsleder i Jesu fotspår, åka båt på Genesarets sjö, bada i de varma källorna eller i sjön och utöver allt detta har staden massor med religiösa och historiska platser som är väl värda ett besök!

Runt om Tiberias finns det över trettio hotell och vill man uppleva kibbutz-livet så erbjuder kibbutzerna såväl övernattningar som rundturer på markerna. Varför inte passa på att plocka apelsiner om det är säsong?

Missa inte att besöka Scots Hotell i Tiberias. Scots byggdes 1894 och var då ett sjukhus. 2004 tog Skotska kyrkan över huset och omvandlade det till ett hotell. En övernattning här är något du inte glömmer i första taget.

Läs mer här https://www.israel21c.org/12-cool-things-to-do-in-tiberias-for-free/?utm_content=bufferf0676&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*