VIDEOBEVIS: ”Död” 13-åring lever. Knivhögg två israeler, vårdas på israeliskt sjukhus trots desinformation om att han skulle vara död

Palestinier och palestinalobbyn, ja till och med självaste president Abbas, hävdar att den unga och oskyldiga 13-åriga pojken ”dödades” och ”lönnmördades” av Israel och judar.

Historien gjordes snabbt till sanning och publicerades över hela världen. En video blev viral och skulle bevisa hur grymma israelerna är. Som så ofta visas aldrig hela händelseförloppet, inget nämndes om att 13-åringen försökte mörda flera israeler och faktiskt knivhögg och skadade två.

Vad är det då som har hänt?

13-åringen försökte, tillsammans med sin 15-åriga släkting, mörda ett antal israeler. De lyckades knivhugga och allvarligt skada en israelisk 13-åring pojke och en 22 år gammal man.

Detta nämns naturligtvis inte av palestinalobbyn eller Mahmoud Abbas. Men, det finns ännu en tvist – den palestinska 13-åringen är inte alls död. Se bilder här

Här under kan ni se en video på hur dessa pojkar gav sig ut på jakt efter israeler att döda. Att de är så unga är inget annat än ett resultat av den konstanta palestinska uppviglingen till våld och terror där man i barnprogram och skolor hårt driver på en avhumanisering av israeler och judar. Vi har sett det förr och kommer med all sannolikhet att se det igen, hur de tar till alla möjliga medel för döda judar bara för att de är judar.

När ni ser videon, tänk på Mahmoud Abbas ord att ”pojkarna var på väg att köpa godis”. Hur Abbas får handlingen att knivhugga två personer och försöka sig på ett tredje knivdåd är ”på väg att köpa godis” får vi inte riktigt ihop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*