18 saker att göra i Tel Aviv – och som inte kostar något!

Stranden i Tel Aviv. Foto: Flash90

Allting måste inte kosta en massa pengar. Här följer 18 förslag på saker du kan göra i Tel Aviv – och det bästa av allt, det är helt gratis!

Tel Aviv har i ranking efter ranking röstats fram som en toppdestination och många resemagasin rekommenderar en tur till Medelhavets pärla. Lonely Planet har med Tel Aviv på flera av sina listor. National Geographic pratar om kustremsan medan Travelers Digest säger att Tel Aviv-borna är vackra.

Listan har sammansställts av Israel21c och förstaplatsen är lika självklar som den är vacker – stranden. Tel Avivs strand är 13 kilometer lång och National Geographic har kallat den för ”Miami Beach on the Med”. Stranden hänger också ihop med nummer 2 på listan – Tel Aviv-Jaffa Promenade. Strandpromenaden är helt fantastisk och på kvällarna samlas man kring alla caféer, restauranger och barer för att njuta av solnedgången. Den sträcker sig hela vägen från stadens norra delar till Jaffa. Själva Jaffa hamnar också högt upp på listan. Gamla Jaffa är en av världens äldsta städer och världens äldsta hamn ligger där än i dag.

Läs om detta och alla andra på Israel21c.

18 cool things to do in Tel Aviv for free

Se även Israels turistbyrås hemsida för information om destinationer och vad du kan göra under din tid i Israel

SVD 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*