Ashton Kutcher främjar entreprenörskap i Tel Aviv

Den amerikanske skådespelaren Ashton Kutcher (känd från bland annat That´s 70´s show, 2 ½ män och ett antal filmer) besökte Israel förra veckan. Förutom att leta efter nya israeliska företag att investera i, samt att fortsätta utforska sina judiska rötter, verkade han letade efter en lyxig kontorsfastighet. Hollywoodstjärnan sägs överväga att öppna ett företagscenter i Israel. Allt detta enligt ynetnews.com

&<em>lt;em>Kutcher med entreprenören Yossi Vardi (Foto: Motti Kimchi)

 

 

 

 

 

 

Kutcher med entreprenören Yossi Vardi (Foto: Motti Kimchi)

Kutcher besökte Israel som gäst på en konferens anordnad av high-tech entreprenören Yossi Vardi. Kutcher och hans affärspartner Guy Oseary, en av de ledande inom amerikansk musikindustri och Madonnas personliga manager, tog sig också tid att besöka en adress på 22 Rothschild Boulevard. Där bygger Aviv Group en av de mest lyxiga kontorsbyggnaderna i Israel – Aviv Rothschild Center, som kommer att stå klart om sex månader.

Kutcher och Oseary tillbringade Shavuot Eve på en restaurang i Tel Aviv innan de begav sig till Västra muren i Jerusalem för att hedra den judiska högtiden. Innan de lämnade landet på onsdagskvällen, träffade de också flera affärsmän inom high-techindustrin.

Kutcher och Oseary är gemensamma investerare i A-Grade riskkapitalfond, som de grundade 2011 tillsammans med Ron Burkle. Deras investeringar inkluderar Airbnb, Spotify, Path, Soundcloud, Groupon och Shazam.

Ashton Kutcher var en av de tidiga användarna av Twitter, och slog CNN i att bli den första användaren att nå en miljon följare under 2009.

– Guy och jag började investera tillsammans eftersom vi ville förändra världen. Vi ville vara en del av den sociala nätverksrevolutionen. Den ger människor som inte känner varandra möjlighet att tillsammans skapa något, sa Kutcher under besöket i Israel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*