"Att Israel finns – det bidrar till en bättre värld"

Samfundet Sverige-Israel Västmanlands galakväll för Israel för någon tid sedan var en kväll i vänskapens tecken. En mycket trevlig kväll med härlig musik och många entusiasmerande, personliga talare som berättade om varför de stödjer Israel. Jag var hedrad över att delta. Och jag är glad över att jag fick möjligheten att visa mitt stöd för Israel.

För Israel behöver sina vänner. Och, vilket är viktigt att betona, världen behöver också Israel. Många av Israels kännetecken är just de ord som jag som liberal bär nära mitt hjärta:

Frihet. Demokrati. Fri press och yttrandefrihet. Bildning. Kultur. Jämställdhet. Brain-power. Tekniktro. Entreprenörskap. Tron på varje medborgares förmåga, vilja och ansvar.

Att Israel finns – det bidrar till en bättre värld.

Må Israels framtid präglas av fortsatt framgång.

Här är länken till min blogg om galakvällen för Israel:

http://agnetaberliner.blogspot.com/2011/05/om-israel-och-vatten-och-high-tech-och.html

Vänliga hälsningar,

Agneta Berliner

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*