Helsingborg IF – Bnei Yehuda Tel Aviv, en avgörande match

Efter en tuff match i det varma och fuktiga Tel Aviv vädret så vann Bnei Yehuda matchen med 1-0. Nu vankas returmatch på Olympia och Helsingborg har en sista chans att ta sig vidare I UEFA-cuppen. För att gå vidare så måste Helsingborg vinna med minst 2 mål.

 Bnei Yehuda har varit på plats i en vecka redan för att förbereda sig inför matchen och även om deras tränare, Yossi Abuksis, har sagt att Helsingborg är ett bra lag som de behöver akta sig för så tänker de inte spela defensivt. Då båda lagen har sagt att de tänker spela offensivt så har vi med största sannolikhet en rolig match framför oss.

Bnei Yehudas lagkapten, Kfir Edri , förväntar sig en tuff match och att lagets disciplin och taktik kommer att vara det som avgör. För Helsingborgs del så tror managern Conny Karlsson att hemmaplansfördelen kommer att vara avgörande. Då de känner planen och klimatet inte stör så kommer HIF att kunna spela aggressivare.

Matchen går av stapeln ikväll klockan 19:00 och sänds på Eurosport 2, fast det är självklart ännu bättre att se den på plats.

Läs mer: HIF, Helsingborgsbladet 2, Fotbollskanalen, Allt om HIF

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*