Israeliskt företag är årets bäste enligt cleantech undersökning

TaKaDu Har blivit utnämnt som årets bästa europeiska företag i Global Cleantech 100. Cleantech 100 är en lista som årligen produceras av Cleantech Group, en ledande forskningsgrupp inom cleantech innovation, i samarbete med den brittiska tidningen Guardian och rankar världens 100 bästa företag inom cleantech.

Global Cleantech 100 listan är unik inom sektorn då den belyser lovande privata cleantech-företag från hela världen och fokuserar på de företagen som kommer ha störst inverkan på marknaden inom de närmsta 5-10 åren.

Enligt Richard Youngman som är ansvarig för Europa och Asien på Cleantech Group så är TaKaDu symboliskt för var cleantech står idag. De visar på hur viktigt IT är för att lösa världens resurs, i det här fallet vatten, effektivitetsproblem. Företaget har genom sina snabba framsteg visat fördelarna med att vara ett kapitallätt företag med en bra affärsplan och teknologi som även trögare industrier kan dra nytta av.

TaKaDu är världsledare inom övervakning av vatteninfrastruktur. De producerar en mjukvara som kan användas för att omedelbart finna fel såsom läckor eller bristningar med mera.

SVD 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*