Israels festivalsommar är i full gång

Precis som i Sverige så är Israel just nu i full gång med sin festivalsommar. Augusti bjuder på ett eklektiskt utbud av festivaler på natursköna platser. Flertalet musikfestivaler är redan avklarade men många återstår. Så missa inte chansen att få en garanterat solig festival!

 

 

 

Moon Nights Festival, Golan

Bland Golanhöjdernas böljande kullar så bjuds det på två veckor av konserter och kulturevenemang. Som om detta inte vore nog så sker det i ett av Israels mest fantastiska landskap. Internationella storartister som Balkan Beat Box och de skönsjungande israeliska artisterna Ehud Banai och Shalom Hanoch är bara några av de som uppträder där.
När: 11-30 augusti
Pris: 110-120 NIS
Biljetter och mer information: +972-(0)3-6045000 www.tkts.co.il

Moon Nights Festival, Negev

Precis som sin systerfestival I norr så bjuder Negevöknen på ett späckat schema I ett minst lika fantastiskt landskap. Kom och se artister såsom Barry Sacharov, Carolina. Avraham Tal och andra israeliska artister få öknen att blomma!
När: 11-12 augusti
Pris: 100-190
Biljetter: +972-(0)8-653577

Goldstar Festival

Israels största ölproducent ordnar två härliga festivaler i sommar, och det bästa är att båda är GRATIS. Några av israels bästa rock och hip hopp artister kommer att närvara på dessa fantastiska evenemang. Vad sägs om Hadag Nachash, the Giraffes och Noam Rotem för att bara nämna några?
När: Ashdod 10-11 augusti, Haifa 17-18 augusti
Pris: GRATIS

Red Sea Jazz Festival

För 25e året I rad ges du möjligheten att spisa fantastisk jazz på röda havets stränder. Eilat bjuder som alltid på fantastiskt väder, klarblått vatten, vita stränder och röda klippor. För att göra besöket ännu mer specielt så befinner sig internationella och israeliska jazzartister såsom Lizz Wright, Tuba Skinny, Yoni Rachter och många andra där för att underhålla dig med förstklassig musik.
När: 21-24 augusti
Pris: 120-250 NIS
Biljetter: http://www.redseajazzeilat.com/en/

 

Läs mer på Israeliska Statens Turistbyrå eller få senaste uppdateringarna på mynewsdesk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*