Lady Gaga bokar spelning i Israel

Lady Gaga, ett av de största namnen inom popmusik, har tillkännagivit att hon ska göra en spelning i Israel nästa sommar. Den storslagna, och ibland  kontroversiella, superstjärnan ska spela på den nya stadion i Petah Tikva, strax utanför Tel Aviv. Stadion kan ta emot ca 20,000 besökare och konserten förväntas bli slutsåld. Spelningen är en del av Lady Gagas Born this Way turne som påbörjades tidigare det här året.

Hennes senaste spelning i Israel gjordes 2011, precis innan hon gick från storstjärna till superstjärna. Under sin vistelse i landet så förälskade hon sig i både Jerusalem och Döda havet. ”Jag kände mig som en superhjälte!” sade Lady Gaga när hon berättade om hur hon flöt i döda havet. Hon häll inte heller tillbaka senast hon spelade i Israel. Hon bjöd på en full show fylld av musik drama och provokationer, allt det som hon har blivit känd för. Lady Gagas spelning var inte en spirituell resa till det heliga landet utan ett uttryck för stjärnans kärlek till scenkonsten.

Det verkar bli en riktigt bra konsertsommar i Israel nästa år då även Madonna och Red Hot Chilli Peppers ryktas komma för att spela. Tel Aviv är känt för sin varma och musikälskande publik, något som gör att storstjärnor älskar att spela där.

 

Läs mer: SVD Expressen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*