Rösta på israeliska företag i tävlingen The Europas!

The Europas Award

The Europas är ett prestigefyllt pris för tekonologi start-ups i Europa. Priset hyllar framåttänkande, progressiva och innovativa tekonologiföretag och vinnarna utses av en domarpanel men vissa priser avgörs genom röster från allmänheten. Under de senaste tre åren har The Europas vuxit snabbt under ledning av TechCrunchs europeiska redaktör Mike Butcher. Vinnarna tillkännages på kvällen tisdagen den 22 januari 2013 i Berlin. Vill du läsa mer om The Europas kan du göra det på TechCrunch. Omröstningen avslutas den 11 januari.

Av de 600 företagen som deltar i tävlingen ”People’s Choice Award” finns 6 israeliska start-ups: WalkMe, Yotpo, Startapp, Gooodjob, Fiverr och Uppspace.

Israeli Advanced Technology Industries (IATI) har tillsammans med Exportinstitutet och Utrikesdepartementet satt igång en omröstningskampanj för att uppmana Israels vänner att rösta på de deltagande israeliska företagen. Det är fullt möjligt att ”gilla” alla.

WalkMe är världens första interaktiva online-guidningssystem som kan göra vilken internetsida som helst mer lättanvänd. Klicka här för att rösta.

Yotpo är en plug som erbjuder sociala recensioner för e-handelssidor. Klicka här för att rösta.

StartApp är ett mobilt annonsnätverk som specialiserar sig på att distribuera gratis mobilapplikationer. Klicka här för att rösta.

GooodJob förbättrar organisationers möjlighet att till fullo kunna utnyttja, bland annat, sociala verktyg för att hitta nya duktiga medarbetare. Klicka här för att rösta.

Uppspace är ett pionjärföretag vad gäller Cloud/Big Data-verktyg som förhindrar att webbsidor kraschar och erbjuder även prestandalösningar. Klicka här för att rösta.

Fiverr är en global online-marknadsplats som erbjuder uppdrag och tjänster som börjar vid $5. Klicka här för att rösta.

Hjälp till att sprida informationen. Omröstningen avslutas den 11 januari så skynda att rösta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*