Tune In Tel Aviv – 3 artister LIVE intimt & akustiskt

Måndagen den 5/12 bjuds ni in till Hotell Clarion Sign (andra våningen) med start 19:00 (första akten på scen 20:00, andra akten 20:45 och tredje akten 21:30) för att bevittna tre helt fantastiska artister på scen i en intim och mer akustisk miljö.
3 artister med rötter i Tel Aviv och Israel men med världen som arbetsplats. Musik som berör och som ni verkligen inte får missa.

Framförallt inte då det är FRI ENTRÉ…

Läs mer om artisterna nedan:

Oren Barzilay:

”Sorrow Demons Joy Blizzards” är en enmansshow skapad av Tel Aviv-artisten Barzilay. Han kombinerar musik, varma och skräddarsydda monologer och egenhändigt gjorda visuella konstverk. Den unika, nästan kabaré-liknande, föreställningen beskriver tankarna, dagböckerna, de djupaste minnena och löftena hos en person som är förlamad i hela kroppen. En sann och avslöjande historia som Oren Barzilay upplevde i åtta månader för inte alls länge sen. Det är en surrealistisk, mörkt poetisk och sarkastisk resa till andra sidan av den mänskliga själen. Genom sitt annorlunda funktionshinder uttrycker han en berättelse av återskapande samtidigt som han tar sig an utmaningen att återuppfinna sig själv genom ett nytt konstnärligt språk. De överväldigande recensioner som hans båda album och hans live shower fått har lett till en oöverträffad mängd spelningar. Bara i år har han gjort över 160 spelningar i Israel samtidigt som han turnerat i England och Frankrike.
http://orenbarzilay.com/
Dana Adini:

Dana Adini är en fräsch och sprudlande israelisk talang. Hon är och har varit en aktiv medlem i flera israeliska musikgrupper, mest nämnvärt ”HaBanot Nechama”, tillsammans med Karolina och Yael Dekelbaum. Deras kritikerrosade debut album sålde platinum inom några få veckor efter att det släpptes 2007. Deras sång “So Far” var listetta på israelisk radio 2008 och vann första pris på ACUMs (israels motsvarighet till STIM) årliga prisgala. ”Metropolin”, högprofilsprojektet lett av den kände producenten och musikern Ofer Meiri, samt ”Rabot Hadrachim”, hitlåten tillsammans med Daniel Salomon. Hon spelar även i ett antal tv-serier. Dana gjorde sin internationella solodebut 2007 med albumet “Big Girls”. Albumet, en krispig rockproduktion var skrivet och komponerat av Dana själv, producerat av Jonathan Levy (Izabo). Hennes senaste album ”Ashlaya”(Illusion) som släpptes 2011 är nästan uteslutande på hebreiska. Den är skriven av Dana och producerad av Yonathan Goldstein.

Ben & Daniela Spector:

Daniela Spector är en av Israels ledande indie singer/songwriters. Hennes kritikerrosade självbetitlade debutalbum från 2010 stod ut från Tel Avivs indie-scen och blev över en natt en nationell hit. Skivan låg i topp på spellistorna på radio och fick en ärevördig plats på ”best of”-listorna i slutet av året. Israels musik TV-kanal 24 utnämnde henne till ”Bästa Nykomling 2010” vid sin gala.
I början av 2011 startade Daniela och hennes man Ben en elektronisk folk duo som kombinerar hennes singer/songwriter stil med hans elektroniska produktioner. När deras första gemensamma singel ”Cut it out” släpptes blev den snabbt etta på landets radiokanalers listor följt av parets första album (”Love is”. Parets gemensamma projekt har fått mycket uppmärksamhet från både media och publik. Alla konserter har varit slutsålda och man har inte kunnat undgå hypen runt Daniela och Ben.

Evenemanget på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*