VIDEO: ConnectIL – STORA problem, små lösningar

Isaac Berzin

Kemiingenjören Isaac Berzin är grundaren av det Israelbaserade internationella institutet för förnyelsebar energipolitik och en drivande person bakom biodrivmedel.

Berzin arbetar som Founding Director vid Institute for Renewable Energy Policy i Hersliya. Han arbetar även vid MIT i USA och har tidigare arbetat med NASA-sponsrade projekt för att utveckla bioreaktorer för den internationella rymdstationen ISS.

Berzins arbete med hållbara biodrivmedel och klimatförändring har prisats internationellt och han har bland annat fått ta emot Frost and Sullivan Award (2006), Platts Global Energy Award (2006) och American Society of Competitiveness Awards (2005, 2006, 2007).

 

Vad är då ConnectIL?

ConnectIL är en dynamisk databas som presenterar Israels representanter inom kreativ energi. Alla personer på listan representerar Israels innovativa, kreativa och entreprenöriella anda för grupper och personer som besöker Israel. ConnectIL är ett samarbete mellan Israels utrikesdepartement och Kinetis och uppdateras regelbundet.

 

Se filmen här under där Berzin förklarar vad det hela handlar om.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*